Mijn doel is dat jij straks kunt zeggen over de foto's die zijn gemaakt: wow, wat ziet dat er goed uit.

Over mij

Mijn naam is Gaby Gorter. Een beelddenker, een fotograaf, een vader van twee dochters, en de baas van een lief klein hondje waar ik graag mee de buiten de wereld ontdek.

Mijn eerste camera kreeg ik van mijn moeder toe ik naar Australië ging. Daar ontdekte ik de omgeving en legde ik die vast op film. Toen ik terug kwam ging naar school om het vak van fotografie echt onder knie te krijgen en liep ik stage in verschillende studio’s.

Ik ben nu zo’n 20 jaar actief in de fotografie en in 2017 ben ik mij volledig gaan richten op horeca en interieur. In elke opdracht die ik aanneem streef ik er na om de klant volledig te begrijpen en te helpen met wat hij of zij nodig heeft. Het belangrijkste is hierin het overbrengen van de juiste boodschap via beeld.

2020 © Gaby Gorter Fotografie

Design door Aanpoters marketingbureau