Door te laten zien wie je bent en wat je doet kun jij het verschil maken en de juiste klanten aantrekken.

Werkwijze

Wanneer je kiest voor een samenwerking met mij dan kies je voor gemak en fotografie zonder zorgen. Hoofdzakelijk werk ik zelfstandig of afhankelijk van de opdracht in samenwerking met de chef of eigenaar. Alle spullen die nodig zijn neem ik zelf mee.

Compositie en licht spelen een grote rol in mijn producties. Om het beste uit de fotoshoot te halen analyseer ik eerst de omgeving en bepaal ik nauwkeurig wat het gevoel is wat we willen meegeven aan het beeld. 

Met natuurlijk licht is het mogelijk om foto’s een warm thuis gevoel te geven. Ook het tijdstip van de fotoshoot heeft invloed op de kleur en sfeer. Creëren we koeler beeld door een middag zon of juist een warmer beeld met een neergaande zon van de avond? Allemaal keuzes waar we samen over na kunnen denken tijdens de conceptontwikkeling.

Mijn aanpak mag je enigszins obsessief nemen. Ik kijk naar de kleine details en zal pas tevreden zijn wanneer jij dat als klant ook bent. 

Elke fotoshoot is opgebouwd als volgt: 

  • Preproduction 

Wat is de sfeer die we willen gaan neer zetten? Locatieanalyse en conceptontwikkeling. 

  • 8 uur fotoshoot 

Op locatie, ik neem de nodige materialen mee.

  • Retouching

Het nabewerken van het beeld, eventuele oneffenheden weghalen en kleuren rechttrekken. 

  • Aanleveren van bestanden

Dit is inclusief grote JPG. bestanden voor flyers en promotiemateriaal, inclusief kleine JPG bestanden voor social media en website en in overleg zogenoemde Banners voor social media en website. 

Terugbelverzoek

2020 © Gaby Gorter Fotografie

Design door Aanpoters marketingbureau